Nemanja Milosevic a realizat primul double-double în LNBM, al 3-lea în toate competițiile

Nemanja Milosevic a realizat primul double-double în LNBM, al 3-lea în toate competițiile

Nemanja Milosevic a realizat primul double-double în uniforma CSM Oradea într-un meci din Liga Națională. El a reușit două asemenea performanțe în FIBA Europe Cup, chiar la începutul sezonului competițional 2017/18.

Baschetbalistul înalt de 2.04 metri, originar din Muntenegru, în vârstă de 30 ani, a avut un aport consistent în victoria repurtată asupra Craiovei, scor 99-74. Nemanja a fost liderul echipei la minute, puncte, recuperări, faulturi obținute, aruncări marcate și executate din acțiune și de la linia de pedeapsă, respectiv la eficiență.

Milosevic a bifat 22 puncte, 10 recuperări (5 ofensive), o pasă decisivă și a pierdut posesia mingii de două ori. El a comis trei greșeli personale și a fost faultat de șapte ori. A terminat cu 9/14 din acțiune și 4/6 la linia de pedeapsă. Nemanja a izbutit 24 puncte de eficiență și a avut 21 la +/-.

Goran Gajovic a fost liderul echipei la alte patru capitole statistice. Celălalt muntenegrean din lotul CSM-ului a avut 5 pase decisive, 2 capace – similar lui Bogdan Țîbîrnă, o intercepție – similar lui Andrei Mandache și Bobe Nicolescu, respectiv 27 la +/-.

Revenind la Nemanja Milosevic, trebuie notat că el are medii statistice de 19.2 puncte, 6.2 recuperri (2.2 ofensive), 1.5 pase decisive, 0.5 intercepții și 0.5 capace în 25:48 minute pe partidă pentru 20.2 la eficiență. Ex-iugoslavul are procentaje de 73% la două puncte, 29% la trei puncte, respectiv 62% la linia de pedeapsă.

De notat că Nemanja a avut 15 puncte și 10 recuperări în prima manșă a dublei cu Balkan Botevgrad, desfășurată în Bulgaria, contând pentru turul inugural al FIBA Europe Cup. Milosevic a reușit 36 puncte și 10 recuperări în cel de-al 2-lea duel cu formația amintită, găzduit la Arena Antonio Alexe. Așadar, sportivul în vârstă de 30 ani a realizat al 3-lea double-double de la venirea la CSM Oradea.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment