Nikola Radjen va juca pentru CSM Digi Oradea

Nikola Radjen va juca pentru CSM Digi Oradea
  • in

Nikola Radjen este noul component al echipei de polo CSM Digi Oradea. În vârstă de 31 ani, acest sportiv revine în activitate după o absență de doi ani. El este fundaș și a semnat un contract cu valabilitate până la încheierea sezonului 2017/18.

Radjen a câștigat Liga Campionilor la polo în 2013, alături de Steaua Roșie Belgrad. El va avea drept de joc din 17 februarie 2017 și se va alătura echipei orădene la pregătiri din luna noiembrie, atunci când va avea permisiunea federației internaționale de a se antrena cu un club afiliat. Radjen este în stare de suspendare până la data amintită, din cauză de dopaj. Legitimarea s-a realizat acum pentru că transferurile în poloul internaţional pot fi făcute doar în luna septembrie. Contractul său va intra în vigoare după ce jucătorul se va alătura echipei.

De-a lungul carierei, Radjen a mai evoluat pentru Vojvodina Novi Sad, Partizan Belgrad, NC Chios, respectiv Olympiacos Pireu.

Radjen va fi cel de-al 4-lea străin din lotul CSM Digi Oradea. Ceilalți trei sunt Gojko Pjetlovic, Mateja Asanovic şi Boris Pavlovic.

Comentarii

comments

Attachment