Nord a triumfat la All Star Game. Premii individuale pentru Bobe și Muha!

Nord a triumfat la All Star Game. Premii individuale pentru Bobe și Muha!

Selecționala Nord a învins Sudul la All Star Game-ul baschetului românesc – ediția 2018. Evenimentul a avut loc la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe, în cursul zilei de miercuri (14.02), fiind transmis în direct la DigiSport. Rezultatul final a fost de 125-122.

Cinci reprezentanți ai CSM CSU Oradea au luat parte la această sărbătoare anuală a baschetului românesc. Ei sunt Bobe Nicolescu – titularizat, Andrei Mandache, Muhamed Pasalic și Goran Gajovic, respectiv Cristian Achim – antrenor. Toți au făcut parte din echipa Nord.

Bobe Nicolescu a fost desemnat cel mai bun jucător (MVP) al meciului. Extrema lui CSM CSU Oradea a totalizat 29 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive.

Muhamed Pasalic a câștigat concursul de aruncări de trei puncte.

Goran Gajovic a fost finalist al concursului de slam dunk. Acesta a fost câștigat de tânărul Camil Berculescu. El a fost ajutat la una dintre execuții de către Andrei Mandache. Berculescu a marcat un slam dunk sărind peste căpitanul CSM-ului, jucător înalt de 1.90 metri.

Antrenorul Cristian Achim a participat la un concurs alături de ceilalți trei antrenori invitați – Mihai Silvășan, Hristu Șapera și Dan Fleșeriu – la un concurs de aruncări pe echipe. Fiecare echipă a fost alcătuită dintr-un antrenor, un jucător român și un tânăr practicant al baschetului din Sfântu Gheorghe.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment