O nouă săptămână cu două meciuri pentru CSM CSU Oradea

O nouă săptămână cu două meciuri pentru CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea se află în fața unei noi săptămâni cu două meciuri. Roș-albaștri încheie prima fază a sezonului regulat în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2015/16 cu o dublă confruntare în compania reprezentantelor județului Sibiu.

Miercuri (10.02), cu începere de la ora 18:00, Sala Sporturilor din Mediaș, va găzdui confruntarea dintre Gaz Metan din localitate și CSM CSU Oradea. Jocul contează pentru etapa a 21-a și nu va fi televizat.

Sâmbătă (13.02), de la ora 19:00, Arena Antonio Alexe din Oradea, găzduiește jocul dintre CSM CSU Oradea și CSU Atlassib Sibiu. Acesta contează pentru etapa a 22-a, fiind transmis în direct la DigiSport.

Ulterior, mai exact la data de 20 februarie, este programat debutul fazei a 2-a. Programul va fi definitivat de abia după jocul cu CSU Atlassib Sibiu.

Precizări pentru meciul cu CSU Atlassib Sibiu

Accesul se face pe bază de bilet. Prețul acestuia este de 10 lei. Bilete pot fi achiziționate de la sediul clubului: luni – joi între orele 9-15, respectiv vineri între orele 9-13, ori în ziua meciului, cu începere de la ora 17:30, la Arena Antonio Alexe.

Abonamentele sunt valabile pentru această partidă.

Dacă capacitatea sălii atinge 90%, accesul în sală va fi restricționat conform normelor ISU.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments