Oradea vs Kataja – Meciul săptămânii în Basketball Champions League!

Oradea vs Kataja – Meciul săptămânii în Basketball Champions League!

Meciul dintre CSM CSU Oradea și Kataja Basket, contând pentru etapa a 13-a în Grupa B din Basketball Champions League, a fost declarat meciul săptămânii în competiția amintită de către organizatori. Acest lucru aduce un plus de recunoștință pentru eforturile depuse de campioana în exercițiu a României pentru a performa în noua întrecere continentală.

Clubul orădean a fost informat de către Basketball Champions League că meciul din 18 ianuarie, programat a se desfășura la Arena Antonio Alexe cu începere de la ora 19:30, a fost desemnat Game of the Week. Prin urmare, încleștarea dintre CSM CSU Oradea și Kataja Basket se va bucura de atenție deosebită din partea FIBA, proprietarul și organizatorul acestei competiții.

Acest lucru reprezintă o onoare deosebită pentru clubul nostru, deoarece scoate în evidență parcursul echipei orădene, cea care a parcurs cel mai lung drum în ediția inaugurală a Basketball Champions League. Din singura echipă care a trecut două tururi preliminare, CSM CSU Oradea a ajuns să țină capul de afiș al penultimei etape, cu un meci crucial în perspectiva continuării extraordinarei aventuri continentale.

Adversar este nimeni altcineva decât o altă performeră a competiției. Kataja Basket a jucat un tur preliminar, iar în cadrul grupei a repurtat succese impresionante în Turcia, Israel, Franța și Ucraina, fiind la câteva minute distanță de a reușit victoria și în Italia.

Cei care doresc să asiste la acest meci din Arena Antonio Alexe pot să-și achiziționeze biletul AICI.

Comentarii

comments

Attachment

bcl copy