Pe scurt despre CSM CSU Oradea vs BC SCM Timișoara, scor 82-72

Pe scurt despre CSM CSU Oradea vs BC SCM Timișoara, scor 82-72

CSM CSU Oradea a repurtat cel de-al 16-lea succes stagional în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2016/17. Este cel de-al 14-lea contabilizat în ierarhia actuală, meciurile cu Baia Mare fiind anulate. Roș-albaștrii au depășit BC SCM Timișoara cu scorul de 82-72.

În cadrul acestui meci, antrenorul Cristian Achim a rotit zece jucători. Fiecare dintre ei a bifat cel puțin nouă minute pe parchet.

Formația bihoreană a beneficiat de contribuții consistende din partea mai multor jucători. CSM-ul a avut cinci jucători cu cel puțin 10 la eficiență, patru oameni cu cel puțin 10 puncte marcate și nouă dintre ei au avut o contribuție din punct de vedere statistic.

Sean Denison a fost cel mai eficient și principalul marcator al SM-ului. Canadianul a avut 7/11 la aruncările din acțiune pentru un total de 17 puncte. El a terminat cu un coeficient de 17 la eficiență. De asemenea, Sean a fost liderul CSM CSU Oradea și la +/-, cu 16.

Uros Lucic a fost liderul echipei la recuperare. El a terminat cu 7 recuperări, șase dintre ele sub propriul panou. Bogdan Țîbîrnă a fost omul cu cele mai multe recuperări sub panoul advers. Acesta a bifat două recuperări ofensive. De notat că Uros Lucic a obținut cele mai multe faulturi (5) și a fost jucătorul cu cel mai bun procentaj la aruncările dn acțiune (4/4 pentru 100%).

Will Franklin a fost principalul creator al echipei. Americanul a bifat șase pre decisive. De asemenea, el a fost liderul CSM-ului la minute jucate (29), dar și la linia de pedeapsă (6/6). În fine, Will a fost principalul artizan al desprinderii decisive, asumându-și trei acțiuni consecutive, toate încheiate cu puncte în contul formației orădene.

Sean Barnette a terminat în calitate de lider al CSM CSU Oradea la intercepție. Acesta a contabilizat trei mingi câștigate în partida amintită.

Andrei Mandache a avut 3/3 la aruncările de la mare distanță pentru un procentaj de 100%. Căpitanul CSM-ului a terminat cu 100% și la linia de pedeapsă, similar sărbătoritului, Titus Nicoară.

În schimb, Sean Denison a fost descalificat pentru cinci greșeli personale, iar Will Franklin și Sean Barnette au avut câte patru posesii pierdute fiecare.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments