Pe scurt despre succesul de la ultimul meci pe teren propriu în sezonul regulat al LNBM

Pe scurt despre succesul de la ultimul meci pe teren propriu în sezonul regulat al LNBM

CSM CSU Oradea a avut cinci jucători cu peste zece puncte marcate și șapte oameni cu cel puțin zece la eficiență în victoria repurtată asupra lui BCM U Pitești, scor 104-65. Partida contează pentru etapa 31 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17 și s-a desfășurat la Arena Antonio Alexe.

Antrenorul Cristian Achim a rotit 11 jucători, fiecare dintre ei marcând și având cel puțin 4 la eficiență. Niciun jucător nu a bifat mai mult de 25 minute.

Sean Denison a totalizat 18 puncte, 6 recperări și  terminat cu un indice de 20 la eficiență. El a fost principalul marcator al CSM-ului.

Sean Barnette a terminat cu 17 puncte, 9 recuperări, 6 pase decisive și 2 intercepții pentru 27 la eficiență și 27 la +/-. Americanul a fost liderul echipei la eficiență, minute de joc (25), recuperări, inercepții, reușite din acțiune și +/-.

Martin Zeno a contribuit cu 16 puncte, fiind jucătorul cu cle mai multe reușite dela linia de pedeapsă (6). Muhamed Pasalic a încheiat cu 14 puncte, fiind omul cu cele mai multe reușite de pe semicerc (4). În fine, Andrei Mandache a terminat cu 11 puncte și 5 pase decisive.

Will Franklin a terminat cu 5 puncte, 10 pase decisive și 5 recuperări, fără posesie pierdută. În 23 minute de joc, americanul a terminat cu un indice de 18 la eficiență și a avut 25 la +/-, având doar cinci aruncări din acțiune.

Cătălin Petrișor a avut 3 puncte, 5 pase decisive și 2 intercepții. El a fost protagonist al celui mai fantezist serviciu transofrmat în puncte de Bogdan Țîbîrnă. Cătă l-a servit cu o pasă pe la spate pe pivotul CSM-ului la o reușită din prima repriză.

Bobe Nicolescu a contabilizat 4 puncte, 2 recuperări și o intercepție. El a fost protagonistul celui mai spectaculos slam dunk al partidei. Bobe a pătruns în trafic, printre mai mulți adversari și s-a înălțat cu mult deasupra instalației pentru o finalizare în forță.

Sergiu Pop a făcut spectacol în cele doar cinci minute de joc. El a totalizat 7 puncte și 4 recuperări pentru 11 la eficieință în timp limitat pe parchet. Sergiu a realizat o acțiune individuală de mare efect, descotorosindu-se de doi adversari cu o fentă de aruncare, pentru ca apoi să finalizeze acțiunea cu o reușită de două puncte prin evitarea inelului.

În fine, Titus Nicoară s-a remarcat la recuperare ofensivă. El a contribuit cu patru mingi culese sub panoul advers, fiind liderul echipei la acest capitol statistic.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

Petrisor