Pe scurt despre victoria cu Phoenix Galați

Pe scurt despre victoria cu Phoenix Galați

CSM CSU Oradea a repurtat o victoria în compania lui Phoenix Galați în sferturile de finală ale Cupei României 2018. Turneul final al competiției are loc la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. Rezultatul partidei a fost de 82-67.

Jocul a cuprins șase schimbări la conducere și o situație de egalitate, însă CSM CSU Oradea a avut inițiativa pe tabela de marcaj. Roș-albașrii au reușit să se desprindă la 21 lungimi în repriza secundă, dar gălățenii au revenit spectaculos, apropriindu-se la patru lungimi și au avut posesia. CSM-ul a reacționat la momentul oportun, grație unui parțial de 14-3 cu care s-a terminat partida.

Oradea a avut avantaje semnificative la punctele rezervelor (33-19), punctele din spațiul de trei secunde (36-22), punctele pe contraatac (20-7), punctele după recuperare ofensivă (8-3) și punctele după posesie pierdută de adversar (21-6). Oradea a terminat cu 49% la aruncările din acțiune, având cu șapte procente peste adversar. De asemenea, CSM-ul a avut 60% la linia de pedeapsă, cu șase procente peste dunăreni.

Liderii formației antrenate de Cristian Achim în acest meci

Eficiență – Kris Richard (19)
Puncte – Kris Richard (19)
Recuperări – Goran Gajovic (7)
Pase decisive – Vaidas Kariniauskas (8)
Intercepții – Andrei Mandache, Vaidas Kariniauskas, Goran Gajovic (2)
Capac – Sean Denison (1)
Minute – Andrei Mandache (31:08)
Plus/minus – Andrei Mandache (20)

Au fost rotiți 12 jucători. Nouă dintre aceștia au avut între 9 și 31 minute de joc.

CSM CSU Oradea se va duela cu CSM Steaua București pentru un loc în finala Cupei României 2018. Confruntarea roș-albaștrilor se desfășoară luni (12.02), ora 17:15, la Sfântu Gheorghe. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment