Plachetă Basketball Champions League

Plachetă Basketball Champions League

CSM CSU Oradea a încheiat aventura în Basketball Champions League. Roș-albaștrii și-au pus amprenta asupra ediției inaugurale a noii întreceri continentale, până la încheierea fazei grupelor bifând cel mai mare număr de jocuri disputate în această competiție, păstorită de FIBA.

În cursul acestei săptămâni, pe adresa clubului a sosit placheta din imagine, însoțită de o scrisoare oficială, semnată de către Patrick Comninos, CEO al Basketball Champions League. În cadrul acesteia, se aduc mulțumiri clubului pentru efortul sportiv și organizatoric depus de-a lungul celor cinci luni, pe parcursul cărora CSM CSU Oradea a disputat 18 partide, câștigând nouă.

De notat că pe lângă această plachetă, CSM CSU Oradea a primit felicitări și din partea unora dintre partenerii de întrecere. Acestea au fost transmise sub formă de mesaje personale, adresate antrenorului, respectiv managementului și sportivilor. Dovezi clare cu privire la respectul și înalta ținută care însoțesc baschetul la acest nivel în Europa.

Comentarii

comments

Attachment

Placheta