Precizări cu privire la comercializarea abonamentelor

Precizări cu privire la comercializarea abonamentelor

Campania de vânzare a abonamentelor pentru meciurile echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea se va opri în perioada 10-15 septembrie pentru a face loc vânzării de bilete la SuperCupa României. Ea se va relua ulterior, fiind rezervate datele de 16 și 19 septembrie pentru doritorii de abonamente.

Această măsură a fost luată prin prisma solicitărilor de bilete pentru SuperCupa României. Până la ora publicării acestui text s-au vândut deja peste 300 de bilete, online, pentru evenimentul din data de 15 septembrie anul curent. Acestui număr i se adaugă cele peste 700 de locuri rezervate prin vânzarea de abonamente.

Astfel, procesul de vânzare a abonamentelor se va relua după disputarea SuperCupei României, atunci când locurile vândute cu bilet pentru acest eveniment se vor debloca. Mulțumim pe această cale pentru înțelegere, dar și pentru interesul manifestat față de activitatea echipei de baschet masculin.

Reamintim că puteți achiziționa bilete pentru SuperCupa României 2016 de pe site-ul www.eventbook.ro, sau făcând click AICI.

Comentarii

comments