Presezon 2016 – Prinde contur programul jocurilor de pregătire pentru CSM CSU Oradea

Presezon 2016 – Prinde contur programul jocurilor de pregătire pentru CSM CSU Oradea

Ordinea jocurilor echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea în presezon începe să prindă contur. Organizatorii turneului memorial Elemer Tordai, de la Sibiu, ajung la ediția a 8-a, au dat publicității programul complet al jocurilor de la evenimentul programat a se desfășura între 25 și 28 august, la Sala Transilvania.

Evenimentul este organizat de BC CSU Sibiu. CSM-ul revine la acest turneu după o absență de un an. Competiția se bucură de participarea a șase echipe, repartizate în două grupe, după cum urmează:

Grupa A – BCM U Pitești, SCM U Craiova, CSM CSU Oradea
Grupa B – BC CSU Sibiu, Dinamo București, BC Mureș

Potrivit organizatorilor, Leii Roșii vor avea următorul program la memorialul Elemer Tordai:

Vineri (26.08), ora 17:00, CSM CSU Oradea vs BCM U Pitești
Sâmbătă (27.08), ora 19:00, CSM CSU Oradea vs SCM U Craiova
Duminică (28.08), ora ?, CSM CSU Oradea vs Sibiu/Dinamo/Mureș

Cel de-al 3-lea adversar va fi stabilit de ordinea în clasamentul celor două grupe. Astfel, în cazul în care încheie grupa pe primul loc, CSM-ul se va duela cu câștigătoarea celeilalte grupe, dacă se situează pe locul al 2-lea va întâlni ocupanta locului 2 din cealaltă grupă și așa mai departe.

După participarea la turneul de la Sibiu, CSM CSU Oradea se va întoarce acasă, pentru ca între 1 și 3 septembrie să participe la Cupa Mureș. Programul și celelalte echipe invitate nu au fost date publicității până la această oră.

Presezonul CSM-ului se va încheia cu memorialul Antonio Alexe, programat a se desfășura la Oradea, între 8 și 10 septembrie, în sala ce poartă numele regretatului baschetbalistc.

Reamintim programul meciurilor de la turneul orădean:

Joi (08.09), ora 19:00, BM Slam Stal Ostrow vs CSM CSU Oradea
Vineri (09.09), ora 19:00, Partizan Belgrad vs BM Slam Stal Ostrow
Sâmbătă (10.09), ora 18:00, CSM CSU Oradea vs Partizan Belgrad

Primul meci oficial este programat pentru 15 septembrie, la Arena Antonio Alexe. CSM CSU Oradea va primi vizita lui U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, cu ocazia SuperCupei României la baschet masculin – ediția 2016.

Comentarii

comments