Contribuție consistentă din partea lui Cătălin Petrișor în victoria cu Baia Mare

Contribuție consistentă din partea lui Cătălin Petrișor în victoria cu Baia Mare

Cătălin Petrișor a realizat una dintre cele mai consistente prestații în echipamentul lui CSM CSU Oradea. Fundașul în vârstă de 24 ani a ajutat campioana României să se impună în confruntarea cu BCM Olimpic Baia Mare, scor 97-40.

În 26 minute și 6 secunde de joc, Petrișor a reușit 3 puncte (1/2 la aruncări), 10 recuperări (4 ofensive), 6 pase decisive și a pierdut posesia mingii o dată. El a avut un indice de 17 la eficiență și 28 la +/-.

Este a 2-a prestație deosebit de utilă din partea lui Petrișor în actuala ediție de campionat. El a ajutat CSM-ul să se impună la Tîrgu Mureș, scor 76-70, în prima etapă a sezonului regulat. Atunci a avut 7 puncte și 2 intercepții, cu o contribuție deosevită în secvența decisivă a partidei.

Legitimat la începutul acestui an calendaristic, Cătălin Petrișor s-a dovedit a fi un component de mare utilitate în angrenajul CSM-ului. El și-a câștigat locul în rotația de bază grație siguranței pe care o are în a controla mingea și a modului în care organizează jocul de construcție al CSM-ului.

În patru partide disputate în LNBM, Cătălin are medii statistice de 2.8 puncte, 2.8 recupeărri, 1.8 pase decisive și 0.5 intercepții cu 5.8 la eficiență și 7.5 la +/-. El joacă 13;43 minute pe partidă și are procentaje de 67% la două puncte, 40% la trei puncte, respectiv 50% la linia de pedeapsă.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

petrisor