Primul eșec stagional pentru echipa de handbal

Primul eșec stagional pentru echipa de handbal

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a suferit primul eșec stagional. Formația antrenată de către Sebastian Tudor a cedat pe terenul Universității Cluj-Napoca, în etapa a 17-a din Seria B a Diviziei A – ediția 2016/17.

Jocul desfășurat la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca a fost controlat de formația gazdă. Aceasta s-a desprins la patru lungimi pe parcursul primelor 30 minute de joc, impunându-se la aceeași diferență Scorul final a fost de 28-24. La jumătatea confruntării tabela de marcaj indica scorul de 13-9.

Pe parcursul acestui meci s-au consemnt mai multe situații detrimentale echipei. Este vorba despre probleme medicale sau accidentări ușoare. Prin urmare, CSM-ul nu a reușit să-și intre în ritm pe parcursul jocului.

Acesta este primul meci pierdut de CSM Oradea în actuala ediție de campionat. Handbaliștii au 12 victorii, două rezultate de egalitate și un eșec pntru un total de 38 puncte. Elevii lui Sebastian Tudor se situează pe locul al 2-lea în clasament.

Următorul meci al echipei orădene este programat pentru sâmbătă (18.03), ora 16, pe teren propriu, cu Politehnica Timișoara.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments