Programul echipelor orădene de baschet la finele acestei săptămâni

Programul echipelor orădene de baschet la finele acestei săptămâni

La sfârșitul acestei săptămâni sunt programate noi jocuri în cadrul competițiilor interne de baschet ale României. Formația U16, antrenată de Zoran Vranes și Zoltan Hidi, dispută al 2-lea joc în cadrul fazei semifinale.

Adversar este U BT Cluj-Napoca. Meciul se va desfășura duminică (29.01), cu începere de la ora 12:00. Partida se va desfășura la sala de sport a CN Partenie Cosma din Oradea. Alcătuită în principal din sportivi născuți în anul 2002, cu un an mai mici decât vârsta maximă admisă, formația orădeană a pierdut primul joc susținut în această fază a competiției. LPS Bihorul, cu sportivii recrutați în Academia CSM Oradea, a cedat cu scorul de 66-81 în compania lui Cuza Sport Brăila.

Tot duminică (29.01), echipa satelit, CSM CSU 2 Oradea se deplasează la Tîrgu Mureș, pentru meciul cu BC Mureș 2. Partida se dispută la Sala Petru Maior din localitate, cu începere de la ora 16:00. Meciul face parte din etapa a 13-a. Echipa antrenată de Valeria Scheiner are 1-10 la general în Grupa 2 din Liga 1 la baschet masculin, iar cea din Tîrgu Mureș are 4-8.

Echipa feminină Universitatea CSM Oradea se deplasează tot la Tîrgu Mureș, unde se duelează cu ACS BC Sirius 2 Tîrgu Mureș. Meciul se va desfășura la Sala Sporturilor din localitate, în cursul zilei de duminică (29.01). Elevele Ioanei Nistor au 5-5 la general și se situează pe locul 4 în Grupa 2 din Liga 1 la feminin. Satelitul lui Sirius are 3-7 la general și se situează pe locul 5.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments