Programul primelor două jocuri oficiale

Programul primelor două jocuri oficiale

CSM CSU Oradea a încheiat perioada jocurilor de pregătire. Roș-albaștrii sunt în linie dreaptă pentru startul oficial al sezonului competițional 2016/17.

Formația pregătită de către Cristian Achim are programate două jocuri în următoarea perioadă. Data și ora acestora a fost deja definitivată, ele urmând să se desfășoare după cum urmează:

Data Ziua Ora Locația Meciul Competiția
15.09 Joi 18:00 Oradea CSM CSU Oradea vs U-BT Cluj-Napoca SuperCupa
19.09 Luni 20:00 Tîrgu Mureș BC Mureș vs CSM CSU Oradea Liga Națională

Ambele partide vor fi transmise în direct la DigiSport.

În continuare programul echipei nu a fost definitivat, existând doar date provizorii. Cert este că în jurul datei de 23 septembrie se va disputa jocul cu BCM U Pitești, din etapa a 2-a a Ligii Naționale, pentru ca în perioada 27-29 septembrie să aibă loc dubla cu BC Prievidza, contând pentru primul tur preliminar al Basketball Champions League.

Notă
Datele și orele prezentate în secțiunea “Cronica – Meciuri de baschet”, respectiv în caseta “Meciul următor” pot fi provizorii până la informarea oficială primită de la Federația Română de Baschet și FIBA, organizatorii competițiilor în care CSM CSU Oradea este angrenată. Inerentele modificări survin în funcție de stabilirea grilelor pentru televizarea partidelor. Site-ul www.csmoradea.ro este actualizat permanent, anunțându-se data și ora exactă a meciurilor după stabilirea acestora, în secțiunea “Știri – Baschet”.

Comentarii

comments