Publicul prezent la meciul cu Politehnica Iași

Publicul prezent la meciul cu Politehnica Iași

Meciul dintre CSM CSU Oradea și Politehnica Iași, contând pentru etapa a 3-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18, adjudecat de Leii Roșii cu scorul de 101-67, a atras la Arena Antonio Alexe mai mulți privitori de seamă în rândul publicului prezent.

De toate vârstele, cei prezenți la primul succes al roș-albaștrilor pe teren propriu în actuala ediție de campionat au fost tratați cu generozitate de echipă. Ritmul acțiunilor ofensive, circulația mingii și preocuparea de a împărți mingea cu colegul de echipă, finalizările prin slam dunk și precizia aruncărilor de la mare distanță au fost principalele ingrediente în drumul spre succes la întâlnirea cu formația nou promovată în primul eșalon al țării. Totodată s-au consemnat primele minute de joc pentru Darius Meluț în Liga Națională, debutul lui Mihai Gavrilă pentru CSM Oradea, respectiv primele minute într-un meci oficial pe teren propriu pentru Basti Ionescu de la revenirea la CSM.

În tribune au putut fi văzuți foști baschetbaliști, precum Zoltan Gellert, primul antrenor din istoria echipei de baschet a CSM Oradea – Zoltan Kosa, antrenorii echipelor Academiei CSM Oradea, ai echipei feminine de baschet a CSM-ului, precum și fostul antrenor și arbitru, Dragoș Oprea – cel care i-a format pe Titus Nicoară sau Laci Lazar, cu un aport la formarea lui Andrei Mandache, respectiv alte nume din baschetul orădean.

Sportivi ai altor secții de la CSM Oradea au asistat la meci. Vorbim aici despre componenții echipei de handbal, cei ai formației de polo, dar și de la alte discipline sportive. De asemenea, mai mulți copii de la Academia CSM Oradea au populat tribunele Arenei Antonio Alexe.

La meci a fost prezent și tatăl lui Bogdan Țîbîrnă. Acesta a ținut să asiste la partida ce a opus echipa fiului său și reprezentanta orașului din care provine.

Decorul a fost completat de suporteri fideli, legați de baschet și de CSM pur și simplu sentimental, pasionați de sportul cu mingea portocalie și oameni care se identifică cu ceea ce oferă echipa atunci când se află pe parchet. Indiferent ce stă scris pe spate, însă extrem de atașați de ceea ce scrie pe piept.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment