Rade Markovic cu o nouă contribuție majoră pentru CSM CSU Oradea

Rade Markovic cu o nouă contribuție majoră pentru CSM CSU Oradea

Radovan Markovic a avut o contribuție importantă în victoria obținută de CSM CSU Oradea pe terenul echipei Phoenix Galați. Meciul contând pentru etapa a 19-a din sezonul regulat al Ligii Naționale a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru stabilirea învingătoarei. Rezultatul final a fost de 110-106.

Rade a început jocul, similar celorlalte meciuri, pe bancă. El a intrat în joc pe parcurs și a avut din nou un impact deosebit. Markovic a descătușat ofensiva CSM-ului, una care a produs peste 60 de puncte în sferturile 2 și 3.

Markovic a avut 25 minute de joc, perioadă în care a bifat 5/6 la aruncările de două puncte, 3/5 la trei puncte și 3/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 22 puncte. El a contabilizat 4 recuperări (2 ofensive), 4 pase decisive și o intercepție, fără posesie pierdută pentru 28 la eficiență și 7 la +/-.

Sportivul în vârstă de 34 ani a avut cele mai bune procentaje la aruncările din acțiune (73%) și la linia de pedeapasă (singurul cu 100%). El a terminat cu cel mai bun indice +/- (7), alături de Cătălin Petrișor.

Acesta este cel de-al 5-lea meci consecutiv în care Markovic marchează cel puțin 16 puncte. El a stabilit un record personal stagional de eficiență și l-a egalat pe cel de recuperări. De asemenea, a fost în pragul descalificării (patru faulturi comise) în premieră pentru acest sezon competițional. Totodată, Rade ajunge la 52/53 pentru 98.1% la linia de pedeapsă și își îmbunătățește procentajul la aruncările de trei puncte (41.9%) în condițiile în care a bifat al 5-lea meci consecutiv cu cel puțin trei reușite de pe semicerc.

În 23:54 minute de joc, având 19 partide disputate, Markovic are medii stagionale de 13.9 puncte, 2.7 pase decisive, 2.0 recuperări (0.9 ofensive), 0.6 intercepții și 1.7 posesii pierdute pentru 13.2 la eficiență cu 4.1 la +/-.

Comentarii

comments

Attachment