Record personal de eficiență în Basketball Champions League pentru Sean Barnette

Record personal de eficiență în Basketball Champions League pentru Sean Barnette

Sean Barnette a bifat o nouă prestație memorabilă în Basketball Champions League. Americanul a ajutat CSM CSU Oradea să se impună în meciul cu Kataja Basket, desfășurat în Finlanda. Rezultatul final a fost de 80-74.

Titularizat la poziția 4, acolo unde a fost utilizat pe tot parcursul perioadei petrecute în teren, Barnette a avut un procentaj de 66% la aruncările din acțiune cu 12/15 la încercările de două puncte.

În 36 minute și 21 secunde de joc, Sean a totalizat 26 puncte, 8 recuperări (2 ofensive), 3 pase decisive, respectiv 4 intercepții. El a terminat partida cu un indice de 31 la eficiență și 3 la +/-.

Aceasta este cea mai bună prestație stagională a lui Barnette din punct de vedere al eficienței. Sean a avut alte două meciuri în care a înscris mai multe puncte, însă în niciunul nu a atins pragul 30 la eficiență.

După zece meciuri jucate, unul cuprinzând doar trei minute după care s-a accidentat, Barnette are medii statistice de 14.0 puncte, 6.5 recuperări (1.7 ofensive), 1.7 pase decisive, 1.5 intercepții și 0.7 capace cu 1.6 posesii pierdute. Barnette are procentaje de 48% la aruncările din acțiune și 55% la linia de pedeapsă cu indici de 15.0 la eficiență și 1.2 la +/-.

Comentarii

comments

Attachment

barnette