Record personal de eficiență în #BasketballCL pentru Sean Barnette

Record personal de eficiență în #BasketballCL pentru Sean Barnette

Sean Barnette a fost cel mai bun marcator și principalul realizator al CSM CSU Oradea în victoria repurtată asupra lui Avtodor Saratov, în etapa a 3-a din Basketball Champions League. Rezultatul final a fost de 96-85.

Titularizat la poziția 3, Barnette a avut 34 minute de joc, perioadă în care a totalizat 27 puncte. El a reușit 9/16 la aruncările de două puncte, 2/3 la cele de pe semicerc și 3/4 la linia de pedeapsă. Americanul a adăugat 8 recuperări (una ofensivă), o pasă decisivă și 2 intercepții cu o posesie pierdută pentru un coeficient de 28 la eficiență.

De altfel, Barnette a stabilit un nou record personal în Basketball Champions League din punct de vedere al eficienței într-un meci. A fost al 3-lea său meci cu peste 20 la eficiență în această competiție.

Acesta a fost al 2-lea meci în care Sean depășește borna 20 în dreptul punctelor marcate la un meci din Basketball Champions League. El a ajuns la un total de 99 puncte marcate în șapte partide disputate. Aici trebuie menționat faptul că Barnette a jucat doar trei minute în partida cu Pinar Karsiyaka, în cadrul căreia a suferit o accidentare ce l-a împiedicat să revină pe parchet și l-a forțat să rateze și un meci din campionatul României.

Barnette are medii statistice de 14.1 puncte, 6.0 recuperări (1.7 ofensive), 1.7 pase decisive, 1.1 intercepții și 0.9 capace cu 1.0 posesii pierdute pentru 15.4 la eficiență și 3.4 la +/-. Extrema nord-americană are procentaje de 52% la aruncările de două puncte, 25% la trei puncte, respectiv 69% la linia de pedeapsă.

Comentarii

comments

Attachment

barnette1