Record stagional de puncte pentru Bogdan Țîbîrnă

Record stagional de puncte pentru Bogdan Țîbîrnă

Bogdan Țîbîrnă a stabilit un record personal stagional de puncte marcate într-un meci din acest sezon competițional. Pivotul în vârstă de 25 ani a fsr principalul remarcat al CSM CSU Oradea la partida pierdută cu BC Mureș, scor 66-71, în etapa a 12-a din Liga Națională – ediția 2016/17.

Titularizat la poziția 5, Țîbîrnă a avut o prestație solidă, reușind să acopere pentru cele două absențe notabile la capitolul autohtoni din lotul campioanei – Titus Nicoară și Andrei Mandache. Bogdan a avut aproape 21 minute pe parchet, perioadă în care a contabilizat 16 puncte.

El a avut 3/6 la aruncările din acțiune, respectiv 10/11 la linia de pedeapsă. Bogdan a atras opt faulturi asupra sa și a contribuit cu 3 recuperări (2 ofensive), o pasă decisivă și un capac. Țîbîrnă a terminat cu 14 la eficiență.

În 11 partide disputate la nivelul campionatului României în acest sezon, Bogdan Țîbînă are medii statistice de 6.9 puncte, 2.7 recuperări, 1.3 pase decisive și 0.5 capace pentru 7.8 la eficiență și 3.9 la +/-. El are 55% la două puncte, 55% la trei puncte, respectiv 88% la linia de pedeapsă.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments