Record stagional de recuperări ofensive, dar probleme la finalizare

Record stagional de recuperări ofensive, dar probleme la finalizare

CSM CSU Oradea a stabilit un record stagional în meciul pierdut la Pitești, în cadrul etapei a 13-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Meciul amintit s-a încheiat cu scorul de 64-76.

Elevii lui Cristian Achim au cules 16 recuperări ofensive în partida amintită. În prealabil, CSM CSU Oradea nu a avut niciun meci cu mai mult de 12 recuperări ofensive. Numărul recuperărilor ofensive ilustrează nivelul de combativitate al bihorenilor, adică de dorință și determinare.

Din păcate, precizia a lăsat de dorit, deoarece roș-albaștrii au înscris cel mai mic număr de coșuri din acțiune într-un meci din actuala ediție de campionat. CSM-ul a avut doar 22 reușite în jocul amintit. Ei au avut 17 reușite din interiorul semicercului și doar 5 din spatele semicercului. De altfel, Oradea a stabilit și un record negativ în ceea ce privește numărul de puncte marcate înntr-un meci din actuala ediție de campionat.

Reamintim că în prezent CSM CSU Oradea are o serie de patru înfrângeri consecutive și un bilanș general de 6-6 în actuala ediție de campionat.

Comentarii

comments