Recorduri personale la eficiență, puncte și intercepții pentru Andrei Mandache

Recorduri personale la eficiență, puncte și intercepții pentru Andrei Mandache

Andrei Mandache a fost unul dintre principalii artizani ai succesului repurtat de CSM CSU Oradea în etapa a 13-a din Basketball Champions League. Roș-albaștrii au învins pe Kataja Basket, în Game of the Week, scor 101-91.

În 30 minute de joc, Andrei a totalizat 14 puncte. El a avut 3/3 la două puncte, 2/6 la trei puncte și 2.2 la linia de pedeapsă. Mandache a bifat 3 pase decisive, 3 recuperări (una ofensivă) și 4 intercepții pentru 18 la eficiență și 15 la +/-. Arădeanul a fost lider al echipei la intercepție, respectiv la +/-.

Andrei a înregstrat recorduri personale stagionale la puncte, eficiență și intercepții. Astfel, Mandache înregistrează cea mai bună prestație stagională în Champions League într-un meci crucial pentru echipă, unul în urma căruia CSM CSU Oradea și-a asigurat prezența în fazele eliminatorii ale cupelor europene.

În 14 partide disputate, Andrei Mandache are medii stagionale de 7.1 puncte, 2.1 recupeărri, 1.7 pase decisive și 1.1 intercepții pentru 7.1 la eficiență în 20.8 minute pe meci. El are procentaje de 53% la două puncte, 38% la trei puncte, respectiv 50% la linia de pedeapsă.

Comentarii

comments

Attachment

Mandache