Remarcații echipei în succesul de la Baia Mare

Remarcații echipei în succesul de la Baia Mare

CSM CSU Oradea s-a impus pe terenul lui BCM Olimpic Baia Mare cu scorul de 92-54, într-un meci contând pentru etapa a 15-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. A fost un joc controlat de elevii lui Cristian Achim, care a avut posibilitatea să ofere minute importante de joc baschetbaliștilor utilizați mai puțin cu alte ocazii.

Andrei Mandache, jucător de bază al echipei, aflat în revenire după o absență de o lună, a profitat de acest meci pentru a-și regăsi ritmul de joc. El a fost liderul echipei la minute (28), pase decisive (6) și la +/- (38).

Sergiu Pop a bifat 18 minute de joc, prioadă în care s-a remarcat în defensivă. El a fost liderul CSM-ului la intercepție (4). Nivelul său de implicare este remarcabil și prin faptul că a comis cele mai multe greșeli personale (4).

Sean Denison, folosit 19 minute în această partidă, a bifat 4 capace, capitol la care a fost liderul formației roș-albastre.

Așa cum s-a notat deja, Muhamed Pasalic a fost cel mai bun marcator al echipei (21 puncte), iar Titus Niciară a fost liderul ei la eficiență (25) și recuperări (10).

Dincolo de aceste elemente statistice se poate remarca generozitatea cu care jucătorii CSM-ului au oferit momente de spectacol în cadrul partidei de la Baia Mare. Cătălin Petrișor a fost principalul remarcat la acest capitol. Chiar dacă a fost singurul care nu a punctat, fundașul în vârstă de 24 ani a ieșit la rampă cu acțiune individuale de mare efect, încheiate cu servicii deosebite pentru colegii săi, Bogdan Țîbrnă, Sergiu Pop, Dani Tămășdan și Bobe Nicolscu fiind principalele sale ținte.

Partea negativă constă în faptul că Uros Lucic a resimțit dureri la gambă. El a fost retras pe bancă după doar două minute de joc, urmând să fie investigat în cursul zilei de duminică.

Staff-ul tehnic al CSM CSU Oradea a avut posibilitatea să îl menajeze pe Martin Zeno, unul dintre cei mai folosiți jucători de obicei. Americanul a rămas pe bancă pe tot parcursul jocului.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

csmcsuoradea