Reprezentanții echipei și suporterii s-au întâlnit în cursul serii de marți (16.05)

Reprezentanții echipei și suporterii s-au întâlnit în cursul serii de marți (16.05)

Marți (16.05), la restaurantul Crinul Alb din Oradea, s-a desfășurat întâlnirea dintre suporteri și reprezentanții echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea. Similar anilor anteriori, antrenorul Cristian Achim a dorit să vorbească cu suporterii, să împartă păreri și să răspundă întrebărilor venite din partea celor care se interesează de activitatea echipei pe care o pregătește.

La întâlnire au fost prezenți antrenorul secund Milan Mitrovic, căpitanul Andrei Mandache și alți doi lideri ai roș-albaștrilor, Martin Zeno și Sean Barnette. Aceștia au împărtășit la rândul lor din experiența acumulată în cadrul celui mai lung sezon din istoria CSM Oradea și unul dintre cele mai solicitante din carierele celor enumerați.

Martin Zeno a mărturisit că între produsele culinare tradiționale românești cel mai mult îi plac sarmalele și micii. El a vorbit suporterilor despre o zi obișnuită din viața unui component al CSM CSU Oradea. De asemenea, a împărtășit păreri despre playoff-ul NBA și a subliniat că perioada petrecută în colegiu rămâne una specială în viața lui.

Sean Barnette a spus ca suporterii orădeni îi sunt cei mai dragi. De asemenea, atleticul jucător american a precizat că orădenii la modul general, nu doar suporterii, sunt foarte civilizați, prietenoși și că a avut foarte multe interacțiuni cu oameni simpatici, care i-au vorbit frumos. Desigur, fiind vorba despre Sean Barnette, s-a discutat despre hrana sănătoasă și importanța ei.

Andrei Mandache a spus că echipa a dat totul în seria cu Clujul și că tuturor componenților echipei le pare rău că nu au obținut calificarea în finala campionatului. El a precizat că supoterii orădeni au fost minunați, atât în meciurile de la Arena Antonio Alexe, cât și de la Cluj. A ținut să le mulțumească încă o dată tuturor pentru felul în care i-au încurajat pe băieți. Andrei a remarcat că publicul are un impact deosebit în meciurile de la Oradea. În fine, din postura de căpitan al echipei naționale a României, Mandache a mărturisit că își dorește și speră la un parcurs cât mai bun la EuroBasket 2017.

Milan Mitrovic a exersat cunoștințele dobândite în limba română pe parcursul celor trei ani deja petrecuți în calitate de antrenor asistent al CSM-ului. El a impresionat prin felul în care rostește cuvântul ceașca, pe care îl utilizează în absolut toate deplasările echipei pentru a cere o cafea.

Antrenorul principal, Cristian Achim, a discutat despre aventura europeană, experiența pe care aceasta a reprezentat-o. În plus, a spus că jucătorii săi sunt niște eroi pentru modul în care au gestionat acest sezon competițional, ce a cuprins deja 63 meciuri oficiale. De asemenea, Coach a spus că în pofida faptului că nu s-a calificat în finala campionatului, sezonul 2016/17 a fost unul deosebit de frumos.

Un număr semnificativ suporteri au participat, fie ei abonați sau nu, copii sau adulți. Cu toții au participat la o discuție prietenească, într-o atmosferă relaxată.

Comentarii

comments

Attachment

Suporteri