Respect valorilor sportului orădean – Marius Ilaș efectuează primul angajament la meciul cu Steaua CSM

Marius Ilaș va efectua primul angajament la partida de baschet masculin ce opune pe CSM Oradea și Steaua CSM București în etapa a 10-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2013/14. Celebrul luptător de karate kyokushin se alătură proiectului intitulat ‘Respect valorilor sportului orădean’ inițiat de conducerea echipei de baschet masculin a CSM.

În vârstă de 31 ani, Ilaș a devenit de curând campion european la categoria open. El a cucerit acest titlu în fața publicului din Oradea în urmă cu aproximativ două săptămâni, la un concurs ce a aliniat la start peste 400 de sportivi din 20 de țări. Acesta a fost cel de-al 6-lea titlu continental pe care karateka orădean îl cucerește de-a lungul carierei sale. De notat că Marius a fost cel mai bun luptătot de karate kyokushin în anul 2009, atunci când a devenit campion continental și vicecampion mondial.

‘Respect valorilor sportului orădean’ este un proiect care a luat ființă în această vară la inițiativa managementului echipei de baschet masculin CSM Oradea. Scopul acestuia este de a aduce mai aproape de publicul prezent la meciurile de baschet cele mai importante personalități ale sportului din Oradea. Iubitorii de baschet în special și sport în general vor avea posibilitatea de a saluta câte un personaj important din lumea sportului, acesta fiind invitat de echipa de baschet să efectueze primul angajament la meciurile de pe teren propriu ale echipei.

Primii invitați ai proiectului intitulat ‘Respect valorilor sportului orădean’ au fost Dorin Costrăș (polo), Emerich Jenei (fotbal), Anca Wallmen (karate), Nicolae Diaconu (polo), Ion Marin (culturism) și Dan Fâșie (judo).

Comentarii

comments

Leave a Comment