Revenire cu coș decisiv în Arena Antonio Alexe pentru Martin Zeno

Revenire cu coș decisiv în Arena Antonio Alexe pentru Martin Zeno

Martin Zeno a disputat cel de-al 3-lea său meci în actuala ediție a Ligii Naționale. El a jucat prima sa partidă în campionatul României după confruntarea cu BCM U Pitești, din 23 septembrie. Americanul a ajutat-o pe CSM CSU Oradea să învingă pe BC SCM Timișoara cu scorul de 84-82.

Zeno a înscris coșul decisiv al partidei cu Leii din Banat. La scorul de 80-80, jucătorul cu numărul 3 din echipa antrenată de Cristian Achim a transformat o aruncare de trei puncte prin care a afost CSM-ul definitiv la conducere.

De altfel, Zeno a marcat două aruncări de trei puncte în sfertul decisiv. El a bifat 7 puncte, dar a și pierdut posesia mingii de două ori pe parcursul ultimelor zece minute de joc, perioadă pe care a petrecut-o în întregime pe parchet. Asta în condițiile în care el se află în revenire după o fractură costală.

Chiar dacă s-a remarcat cu reușita decisivă, Martin Zeno a fost de mare utilizate echipei orădene în ambele faze ale jocului. El s-a remarcat în defensivă, dar și pe faza de atac la creație. Totul în condițiile în care a disputat de abia al 2-lea meci după o absență de o lună și nu se află încă în cea mai bună formă fizică, fără a mai discuta despre forma sportivă.

În 25 minute de joc, Zeno a avut 3/8 la aruncările de două puncte, 2/4 la aruncările de pe semicerc, respectiv 1/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 13 puncte. A adăugat 4 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții cu trei posesii pierdute pentru 11 la eficiență.

Zeno are medii de 14.7 puncte, 5.7 pase decisive, 4.7 recuperări și 1.7 intercepții cu 1.7 posesii pierdute pentru 17.3 la eficiență în 29:50 minute la nivel de LNBM. De asemenea, americanul amintit are procentaje de 44% la două puncte, 33% la trei puncte și 72% la linia de pedeapsă.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

zeno