Rezultatele de miercuri (29.06), ale echipelor orădene la CN de baby baschet – ediția 2016

Rezultatele de miercuri (29.06), ale echipelor orădene la CN de baby baschet – ediția 2016

Prima fază a Campionatului Național de baby baschet – ediția 2016 s-a încheiat în cursul dimineții de miercuri (29.06). Cele cinci echipe ale Academiei CSM Oradea au susținut ultimul joc în cadrul grupelor din care au făcut parte.

Iată rezultatele înregistrate de copii în cadrul sesiunii amintite:

Baschet Star 1 vs Solaris Ploiești 22-5
Baschet Star 2 vs Dan Dacian 5 București 7-13
Baschet Star 3 vs CSȘ Târgoviște 26-17
Baschet Star 4 vs Stomart Iași 14-22
Baschet Star 5 vs CSȘ Nr. 4 – 1 București 5-49

La jocul primei echipe a asistat Andrei Mandache, component al echipei naționale a României și recent devenit campion național alături de CSM CSU Oradea. Andrei a profitat de o dimineață liberă oferită de la lotul național, aflat în cantonament la București, pentru a fi prezent alături de familie la Mangalia.

Baschet Star 1 a încheiat această fază a competiției cu un bilanț general de 4-0 și a câștigat grupa din care a făcut parte, una ce a cuprins cinci echipe. Astfel, formația pregătită de către Zoltan Hidi se califică în grupa valorică rezervată locurilor 1-32.

Baschet Star 2 a terminat faza inaugurală cu un bilanș general de 1-4, pe locul al 4-lea din șase poziții. Astfel, elevii lui Andrei Ciordaș s-au clasat pe locul al 4-lea, datorită coșaverajului superior în egalitatea cu reprezentantele lui CSU Ploiești și Dan Dacian în această grupă.

Baschet Star 3 a terminat grupa de cinci echipe din care a făcut parte pe locul al 3-lea, cu un bilanț de 2-2. Grupa este antrenată de către Ioan Feflea, dar la acest eveniment este condusă de pe margine de către Călin Pop.

Baschet Star 4, formație antrenată de Loredana Ulica, s-a situat pe locul al 4-lea în grupa de șase echipe din care a făcut parte, cu un bilanț de 2-3 la general.

În faza a 2-a , echipele Baschet Star 2, 3 și 4 vor participa în concursul rezervat locurilor 33-64.

Baschet Star 5, echipă alcătuită din copii născuți în anii 2009 și 2010, a terminat prima fază a întrecerii pe locul 5 în grupa de șase participante, cu un bilanț de 1-4 la general. Astfel, formația pregătită de Ioan Feflea, dar condusă la acest eveniment de Mate Stretea va continuă competiția în concursul rezervat locurilor 65-95.

Întrecerea se va relua joi (30.06). Programul jocurilor eliminatorii se va stabili în cursul serii de miercuri.

Comentarii

comments

Attachment

111