Roland Szabo, Robert Gergelyfi și Levente Vancsik au semnat cu CSM Digi Oradea

Roland Szabo, Robert Gergelyfi și Levente Vancsik au semnat cu CSM Digi Oradea
  • in

CSM Digi Oradea a oficializat legitimarea jucătorilor Robert Gergelyfi (foto), Levente Vancsik și Roland Szabo. Primii doi sosesc de la Amefa Arad, iar cel din urmă revine de la Miskolc și sunt primele transferuri perfectate de formația lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu.

În vârstă de 22 ani fiecare, Gergelyfi și Vancsik sosesc de la Amefa Arad, unul dintre cluburile orientate spre promovarea tinerilor poloiști autohtoni. Ambii sunt componenți ai echipei naționale universitare, care va participa la Jocurile Mondiale niversitare de la Taipei, din luna august. De asemenea, amândoi sunt componenți ai lotului lărgit al echipei naționale de seniori. Vancsik a jucat doar pentru formația din Arad. În schimb, Gergelyfi a jucat un sezon și la Sportul Studențesc Corona Brașov.

Roland Szabo, 21 ani, se întoarce la CSM Digi Oradea la scurt timp după ce a plecat în Ungaria. El a evoluat în sezonul precedent la Miskolc în puternicul campionat maghiar.

Totodată, CSM Digi Oradea a semnat noi angajamente cu următorii sportivi: Istvan Szabo, Viktor Kovats, Bogdan Remeș, Cristian Dobre, Bogdan Remeș și Ramiro Georgescu. Cel din urmă va fi noul căpitan al echipei.

Declarațiile reprezentanților clubului de la conferința de presă de la încheierea sezonului precedent pot fi lecturate în secția de polo a site-ului www.csmoradea.ro.

Foto: arq.ro

Comentarii

comments

Attachment

polo