România învinge Estonia în prima zi a turneului internațional de la Cluj-Napoca

România învinge Estonia în prima zi a turneului internațional de la Cluj-Napoca

Echipa națională de baschet masculin a României a depășit Estonia, scor 67-66, în ziua de deschidere a turneului internațional de la Cluj-Napoca. Punctul victoriei a purtat semnătura orădeanului Titus Nicoară.

El a fost faultat pe aruncare în ultima secundă de joc efectiv și a fost trimis la linia de pedeapsă. Nicoară a transformat prima aruncare liberă, una prin care România s-a impus la limită. Titus a avut 24 minute de joc, perioadă în care a avut 7 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

Bobe Nicolescu și Bogdan Țîbîrnă, ceilalți doi componenți ai CSM CSU Oradea, au bifat câte 11, respectiv 5 minute de joc. Bobe a avut 2 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție. În schimb, Țibi nu a avut suficient timp de joc pentru a se face remarcat din punct de vedere statistic.

Americanul-naturalizat, Malcolm Armstead a avut 12 puncte, 4 pase decisive și 2 intecepții, Alex Olah a bifat 12 puncte, 3 recuperări, iar Cătălin Baciu a terminat cu 10 puncte și 5 recuperări pentru România.

Meciul a fost transmis în direct la DigiSport 4.

Sâmbătă (13.08), cu începere de la ora 19:15, România se duelează cu Ungaria, în ziua a 2-a a turneului găzduit la Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Partida poate fi urmărită în transmisiune directă, tot la DigiSport 4.

Foto: www.frbaschet.ro

Comentarii

comments

Attachment

rou