România pierde meciul cu Polonia la turneul din China

România pierde meciul cu Polonia la turneul din China

Echipa națională de baschet masculin a României a fost depășită de Polonia, scor 63-65. Partida contează pentru Atlas International Tournament 2016, eveniment găzduit în China.

Tricolorii au avut o cădere în secvența decisivă a partidei, pe parcursul căreia polonezii au realizat un parțial de 22-12. Astfel, compatrioții noștri suferă primul eșec la turneul din Asia, după ce la intrarea în secvența decisivă conduceau cu opt puncte pe tabela de marcaj.

Jucătorii de la CSM CSU Oradea au avut din nou contribuții importante. Titus Nicoară a fost principalul marcator, cu 16 puncte la care a adăugat 6 recuperări. Andrei Mandache l-a secondat cu 15 puncte, 3 intercepții și 2 pase decisive, iar Bogdan Țîbîrnă a terminat cu 5 puncte și 5 recuperări. Au jucat atât Bobe Nicolescu, cât și Cătălin Petrișor.

Vlad Corpodean și Iulian Orbeanu s-au mai remarcat pentru echipa României. Ambii au avut câte 9 puncte și 3 recuperări.

În primele două meciuri susținute la turneul din China, echipa României a învins China (100-92) și Georgia (68-52). Astfel, cu un bilanț general de 2-1, elevii lui Marcel Țenter au câștigat Atlas International Tournament 2016.

Următorul joc al tricolorilor este programat pentru vineri (08.07), în compania Chinei. De altfel, România va mai jucat de alte două ori în compania acelorași adversari.

Comentarii

comments

Attachment

nicoara