S-a lansat fan shop-ul online al echipei de baschet

S-a lansat fan shop-ul online al echipei de baschet

CSM CSU Oradea a lansat fan shop-ul online în cursul zilei de duminică (23.07). La distanță de jumătate de an de la începerea parteneriatului cu VIP Pictures și relansarea magazinului cu produse promoționale, secția de baschet a clubului orădean a deschis în mod oficial magazinul online. Astfel, suporterii CSM CSU Oradea au acum posibilitatea să-și achiziționeze produse cu sigla echipei favorite în orice moment și din orice colț al planetei, cu condiția unei conexiuni la internet.

Magazinul conține o gamă largă de produse. Este vorba despre replici fidele ale echipamentului de joc purtat de Leii Roșii, produse vestimentare precum tricouri, tricouri polo, tank top-uri, bluze, hanorace și chiar hainuțe pentru bebeluși.

Acestea pot fi accesorizate cu șepci, genți, eșarfe, brelocuri, insigne. De asemenea, se pot achizițion pahare, căni, articole de birou și școală, stickere, perne, ceasuri de perete și așa mai departe.

Achizițiile se pot face prin intermediul mai multor filtre. Suporterii au posibilitatea să achiziționeze produse cu foști jucători.

Magazinul online cuprinde două versiuni – în română și engleză. De asemenea, prețurile pot fi afișate în lei, euro și dolari.

Prin intermediul fan shop-ului, suporterii echipei se pot abona la newsletter.

Fan shop-ul online poate fi localizat în link-ul alăturat – https://csm.fans.vip/

Comentarii

comments

Attachment