Să plantăm semințele succesului!

Să plantăm semințele succesului!

După sezoane în care am sădit parteneriate sănătoase cu firmele din preajma proiectului CSM Oradea, ne bucurăm să urăm bun venit în cadrul familiei noastre unei companii lider în domeniul ei de activitate – cel agricol, fiind una dintre cele mai de success companii bihorene – Agroind Cauaceu!

Agroind Cauaceu este cel mai mare producător de semințe certificate de cereale de toamnă din zona de nord-vest a României. Dincolo de acest lucru, noii noștri parteneri oferă soluții pentru toate nevoile agriculturii. Fie că vorbim despre pesticide, îngrășăminte sau semințe certificate, consultanță tehnică, precum și comercializarea de cereale.

Alături de Agroind Cauaceu, dorim să plantăm semințele succesului. Atât pe terenul de baschet, unde de acum înainte relațiile de joc vor avea rădăcini și mai solide, dar și dincolo de acesta, unde dorim să oferim noului nostru partener un ridicat grad de awareness și mediatizare.

Competivitatea și responsabilitatea sunt două dintre valorile principale pe care le-am găsit în sectorul agricol dezvoltat de către Agroind Cauaceu. Sunt valori pe care și baschetul le promovează, iar echipa leilor roșii a fost mereu un model care s-a ghidat pe un spirit competitiv și responsabil. Totodată modul profesionist și atent în care partenerii noștri și-au clădit imaginea peste ani, ne face să ne simțim și mai mândri de faptul că s-au alăturat proiectului nostru!

Continuăm astfel să creem în jurul proiectului nostru o puternică echipă de parteneri locali. Ne bucură faptul ca brandurile bihorene cred în proiectul nostru, iar faptul că am fost de-a lungul timpului partneri de încredere, care au făcut totul pentru dezvoltarea imaginii brandurilor colaboratoare, ne fac să credem că putem fi un ajutor de nădejde în sădirea unei relații sănătoase și puternice alături de Agroind Cauaceu!

Comentarii

comments

Attachment