Șase jucători ai CSM CSU Oradea la loturile naționale ale României

Șase jucători ai CSM CSU Oradea la loturile naționale ale României

După o scurtă vacanța, cu o durată de aproximativ trei săptămâni, jucătorii CSM Oradea se alătură echipei naționale de baschet masculin a României. Reunirea este programată pentru 13 iunie, la București.

Cătălin Petrișor, Andrei Mandache, Titus Nicoară și Bogdan Țîbîrnă se numără între sportivii convocați de antrenorul echpei naționale, Marcel Țenter, pentru prima parte a pregătirilor din această vară. Între convocați se numără un alt orădean, Rolland Torok, sportiv care a devenit recent campion al României. Ea se va întinde între 13 și 30 iunie anul curent, la București și Cheile Grădiștei.

România găzduiește Grupa C la EuroBasket 2017. Evenimentul se va desfășura între 31 august și 8 septembrie anul curent, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. “Vulturii” se vor duela cu Spania (campioana Europei în exercițiu), Croația, Cehia, Muntenegru și Ungaria.

De notat că Bobe Nicolescu și Basti Ionescu sunt deja de o săptămână în cantonamentul echipei naționale de tineret (U20) masculin a României, tot la București. Aceasă reprezentativă va paticipa la Campionatul European U20 Divizia B – ediția 2017, la Oradea. Evenimentul se va desfășura între 14 și 23 iulie anul curent.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

CSM