Șase jucători de la CSM Digi au fost convocați la echipa națională

  • in

Șase poloiști de la CSM Digi Oradea au fost convocați la echipa națională în perspectiva meciului cu Rusia, contând pentru Liga Mondială. Partida este programată pentru data de 12 noiembrie, la Cehov.

Jucătorii din echipa pregătită de Dorin Costrăș convocați la această acțiune a echipei naționale a României sunt Mihnea Chioveanu, Andrei Crețu, Tiberiu Negrean, Nicolae Diaconu, Ramiro Georgescu și Alex Popoviciu.

De notat că la nivelul conducerii tehnice a naționalei s-au consemnat o modificare. Vlad Hagiu a fost schimbat din funcția de antrenor principal. Pentru meciul cu Rusia interimatul va fi asigurat de către Cristian Iordache, secretarul general, respectiv Gelu Lisac, antrenorul secund.

Ceilalți jucători convocați, potrivit h2opolo.ro sunt: Dragos Stoenescu, Petru Ianc, Alexandru Matei, Marius Tic si Ionut Vranceanu – Dinamo; Mihai Dragusin, Alexandru Ghiban, Mihnea Gheorghe, Daniel Teohari si Pavel Popescu – Steaua; Iulian Radoi si Catalin Stan – Sportul Studentesc; Andrei Busila – Debrecen (Ungaria) si Dimitri Goanta – Lille (Franta).

Așadar, jucătorii de la CSM Digi vizitează Rusia de două ori în săptămâni consecutive. Pe 5 noiembrie joacă meciul decisiv de calificare pentru grupele Ligii Campionilor, iar pe 12 reprezintă echipa națională în Liga Mondială.

Foto: oradeabestphoto.ro

Comentarii

comments

Leave a Comment