Sean Barnette a avut o prestație colosală în meciul decisiv al seriei cu Lukoil Academic

Sean Barnette a avut o prestație colosală în meciul decisiv al seriei cu Lukoil Academic

MVP al sezonului competițional 2015/16, Sean Barnette a făcut pasul următor. Americanul a avut o prestație colosală într-un meci decisiv de calificare în arena internațională. El a ghidat CSM CSU Oradea spre grupele Basketball Champions League.

Leii Roșii au depășit pe Lukoil Academic cu scorul de 70-58 în manșa a 2-a din turul al 2-lea preliminar al noii competiții organizate sub egida FIBA. În cadrul acestei partide Sean a avut un aport imens.

Titularizat la poziția 4, acolo unde s-a tot spus că poate candida la titlul neoficial de cel mai scund jucător din lume, dar în aceeași măsură ca cel mai rapid la aceeași poziție, Sean Barnette a realizat niște cifre fabuloase împotriva campioanei Bulgariei.

În 33 minute de joc, Barnette a avut 12/18 la aruncările din acțiune și 4/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 28 puncte. El a adăugat 2 recuperări, 2 intercepții, un capac și o posesie pierdută. Sean a încheiat întâlnirea cu un indice de 24 la eficiență.

Pe lângă generozitatea cu care a marcat și aportul avut în defensivă, pe contraatac și tranziție ofensivă, jucătorul american a fost extrem de util pentru echipa sa. În cele 33 minute și 16 secunde petrecute de acesta în teren, CSM CSU Oradea a avut un plus de 32 puncte pe tabela de marcaj (32 la +/-). Așadar, pe lângă contribuția statistică impresionantă, Barnette a fost de maximă utilitate echipei sale.

Sean a încheiat dubla cu Lukoil Academic având medii de 21.5 puncte, 5.0 recuperări, 2.0 pase decisive, 2.0 intercepții și 1.5 capace pentru 23.5 la eficiență. El a avut un procentaj de 60% la aruncările din acțiune și 75% la linia de pedeapsă.

Foto: Ovi D. Pop / basketballcl.com

Comentarii

comments

Attachment

barnettesean