Sean Barnette a fost titularizat pentru prima dată de la revenirea după accidentare

Sean Barnette a fost titularizat pentru prima dată de la revenirea după accidentare

Sean Barnette a fost liderul CSM CSU Oradea în meciul pierdut la Cluj-Napoca, în compania lui U-BT din localitate. Meciul contând pentru etapa a 28-a din sezonul regulat s-a încheiat cu scorul de 89-75 în favoarea gazdelor.

Titularizat pentru prima dată după revenirea de la accidentarea musculară ce l-a ținut departe de teren pe parcursul a trei luni, americanul de la CSM CSU Oradea a fost liderul echipei la eficiență, puncte și recuperări. De asemenea, el a bifat cel mai mare număr de minute, cele mai multe reușite din acțiune respectiv de la linia de pedeapsă și a obținut cele mai multe faulturi.

Barnette a totalizat 19 puncte, având 7/11 la aruncările din acțiune. El a adăugat 6 recuperări (2 ofensive) și a terminat cu o intercepție, având o minge pierdută pentru 20 la eficiență.

Will Franklin a fost liderul statistic al echipei la celelalte capitole statistice. Conducătorul de joc al CSM-ului a avut 9 pase decisive, 2 intercepții și a contabiliat singurul capc trecut în statistica orădenilor la meciul amintit.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

Barnette