Sean Barnette inclus în cvintetul ideal al etapei a 6-a din Basketball Champions League

Sean Barnette inclus în cvintetul ideal al etapei a 6-a din Basketball Champions League

Sean Barnette a fost inclus în echipa ideală a etapei a 6-a din sezonul regulat al Basketball Champions League. El a fost selectat în cvintetul de vis după contribuția colosală avută la victoria CSM CSU Oradea asupra lui Kataja Basket, în Finlanda. Rezultatul final a fost de 80-74.

Barnette a avut 26 puncte, 8 recuperări, 4 intercepții și 3 pase decisive pentru un coeficient de 31 la eficiență. A fost al 3-lea meci cu peste 20 puncte și jocul în care a stabilit un record personal de eficiență în BasketballCL.

El a fost inclus în echipa ideală alături de alți doi jucători americani, un ex-iugoslav și un grec. Acesta este cel de-al 2-lea jucător inclus în cvintetul ideal al unei etape în grupele Champions League. Primul a fost Branko Mirkovic, în etapa a 3-a, atunci când Oradea a depășit pe Avtodor Saratov.

După zece meciuri jucate, unul cuprinzând doar trei minute după care s-a accidentat, Barnette are medii statistice de 14.0 puncte, 6.5 recuperări (1.7 ofensive), 1.7 pase decisive, 1.5 intercepții și 0.7 capace cu 1.6 posesii pierdute. Barnette are procentaje de 48% la aruncările din acțiune și 55% la linia de pedeapsă cu indici de 15.0 la eficiență și 1.2 la +/-.

Comentarii

comments

Attachment

cinciideal