Sean Barnette, principalul remarcat al CSM-ului la Sibiu

Sean Barnette, principalul remarcat al CSM-ului la Sibiu

Sean Barnette a fost principalul remarcat al echipei CSM CSU Oradea în meciul din etapa a 3-a a sezonului regulat din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2016/17. Roș-albaștrii au pierdut în duelul cu BC CSU Sibiu, scor 70-74.

Barnette a jucat 32 minute și 18 secunde. El a avut 8/15 la aruncările din acțiune și 3/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 19 puncte. Americanul a adăugat 7 recuperări (3 ofensive), 3 intercepții, 2 pase decisive și a pierdut posesia mingii în trei rânduri.

Sean a terminat partida cu un coeficient de 20 la eficiență. El a avut 57% la aruncările din acțiune și 75% la linia de pedeapsă. Barnette a fost liderul CSM-ului la eficiență, puncte, recuperări ofensive, intercepții, respectiv reușite din acțiune și de la linia de pedeapsă. De asemenea a jucat cel mai mare număr de minute din echipa orădeană.

Prestația numărului 5 de la Sibiu vine la doar câteva zile după jocurile excelente reușite de acesta în cel de-al 2-lea tur preliminar al Basketball Champions League. Barnette a ghidat Oradea spre o calificare în grupele competiției continentală, stabilind un record absolut de puncte marcate într-un meci din această întrecere.

Mediile stagionale ale lui Sean Barnette în campionat sunt de 15.7 puncte, 8.0 recuperări, 2.0 intercepții și 1.7 pase decisive pentru 19.0 la eficiență. În schimb, în cupele europene, același jucător are medii de 14.8 puncte, 6.8 recuperări, 2.2 pase decisive, 1.2 intercepții și 1.0 capace pentru 16.2 la eficiență.

Comentarii

comments