Sean Barnette va mai absenta o perioadă

Sean Barnette va mai absenta o perioadă

Sean Barnette este în continuare indisponibil din angrenajul echipei CSM CSU Oradea. Accidentat la gambă încă din lune noiembrie a anului trecut, jucătorul american va mai lipsi, cel puțin o lună de acum înainte.

Sportivul american a fost diagnosticat cu ruptură mosculară la gambă, una dintre cele mai grave leziuni musculare cu care se confruntă un jucător de baschet. Având în vedere că este vorba despre o recidivă a accidentării durata recuperării este mai lungă. Barnette are un hematom pe gambă, care nu s-a retras așa cum era firesc în perioada de inactivitate. Astfel, jucătorul a fost supus unei proceduri cu plasmă, efectuată în cursul zilelor trecute la Tîrgu Mureș.

Șerban Sere, președintele CSM Oradea, a declarat în cadrul emisiunii Divizia Locală, de la Digi 24 Oradea:

“Sean Barnette are un hematom pe gamba piciorului accidentat. Acesta îl împiedică să revină în programul echipei. Situația lui este monitorizată în prezent de staff-ul nostru medical. Din păcate existența acestui hematom prelugește perioada de absență a sa. Un termen realist cu privire la revenirea lui Barnette în echipă este turneul final de Cupa României, adică jumătatea lunii februarie.”

În opt partide disputate în actuala ediție a Ligii Naționale, Barnette are medii statistice de 12.9 puncte, 5.9 recuperări, 2.1 pase decisive, 1.1 intercepții și 1.4 posesii pierdute pentru 15.4 la eficiență în 25:31 minute pe partidă. Sean a jucat zece meciuri în Basketball Champions League, având medii de 14.0 puncte, 6.5 recuperări, 1.7 pase decisive, 1.5 intercepții și 0.7 capace cu 1.6 posesii pierdute pentru 15.0 la eficiență în aproape 31 minute pe meci.

Vom reveni cu noi informații legate de situația medicală a lui Sean Barnette.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments