Sean Denison a revenit în angrenajul CSM CSU Oradea

Sean Denison a revenit în angrenajul CSM CSU Oradea

Sean Denison a revenit în angrenajul lui CSM CSU Oradea după ce a absentat la meciul cu BC SCM Timișoara. Canadianul a avut o contribuție importantă la succesul repurtat de campioana României asupra celei a Ucrainei, BC Khimik, scor 69-66.

În 24 minute de joc, Denison a totalizat 12 puncte, El a avut 5/9 la aruncările din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă. Sean a bifat 7 recuperări. una ofensivă și a terminat cu 14 la eficiență, respectiv 3 la +/-. De notat că jucătorul nord-american a înscris două coșuri foarte importante pe parcursul sfertului decisiv al partidei.

Accidentat în primul sfert al partidei de la Le Mans, în etapa precedentă din Basketball Champions League, Denison s-a refăcut în ultimul moment, fiind incert până în dimineața partidei cu Khimik. El a suferit de dureri puternice la umăr, însă a depus un efort impresionant pentru a fi pe parchet la jocul din 16 noiembrie.

Denison are medii statistice de 9.2 puncte, 5.4 recuperări, 1.1 pase decisive, 0.8 capace și 0.6 intercepții în 23.1 minute pe partidă pentru 10.2 la eficiență. Sean are procentaje de 51% la aruncările de două puncte, respectiv 68% la linia de pedeapsă. El a jucat nouă meciuri în arena internațională pe parcursul acestui sezon.

Comentarii

comments

Attachment

denison