Sean Denison este incert pentru următorul meci

Sean Denison este incert pentru următorul meci

Sean Denison, pivotul echipei CSM CSU Oradea, a suferit o accidentare la umăr în primul sfert al meciului din Basketball Champions League, susținut de campioana României la Le Mans. Canadianul va fi incert pentru următorul meci, programat pentru sâmbătă (12.11), cu BC SCM Timișoara.

Denison a resimțit dureri la încheierea primului sfert din cadrul meciului amintit. El nu a putut continua jocul, CSM-ul având de improvizat la pozițiile 4-5 cu jucători care nu s-au antrenat pentru a evolua astfel de roluri în prealabil. Sean a avut 4 puncte, 3 recuperări (2 ofensive), 2 pase decisive și 2 intercepții pentru 7 la eficiență în primele zece minute ale partidei.

Vom reveni cu amănunte referitor la starea medicală a lui Denison după finalizarea tuturor investigațiilor. El a fost consultat de medicul echipei, Alin Iova, la întoarcerea echipei din deplasarea efectuată în Franța.

În opt partide disputate pentru CSM CSU Oradea în actuala ediție a Basketball Champions League, Denison are medii statistice de 8.9 puncte, 5.2 recuperări (2.0 ofensive), 1.2 pase decisive, 0.9 capace și 0.6 intercepții. El are procentaje de 50% la două puncte și 65% la trei puncte, respectiv un indice de 9.8 la eficiență.

Comentarii

comments

Attachment

denison