Sean Denison s-a clasat pe locul 9 în ierarhia individuală a eficienței din Basketball Champions League

Sean Denison s-a clasat pe locul 9 în ierarhia individuală a eficienței din Basketball Champions League

Sean Denison a fost cel mai productiv jucător al CSM CSU Oradea în Basketball Champions League. El a avut un indice de 16.6 la eficiență în cele 14 partide disputate în cadrul Grupei B.

Pivotul campioanei României a strâns 232 puncte de eficiență în competiția amintită. El a avut o medie de 26.3 minute pe meci, cu 12.0 puncte marcate. Sean s-a clasat pe locul al 9-lea, la egalitate cu un alt jucător, la capitolul eficiență pe meci în sezonul regulat al BasketballCL.

Denison a avut două meciuri cu 25 la eficiență. El a înscris de două ori câte 19 puncte și a avut trei double-double-uri în competiție. Recordul său de recuperări a fost de 13, de pase decisive a fost de 5, iar de capace a fost de 7. De altfel, Sean deține recordul absolut de capace într-un singur meci din Champions League.

În total, Sean Denison a jucat 18 partide în Champions League. Mediile sale statistice sunt de 11.3 puncte, 6.9 recuperări (2.1 ofensive), 1.8 pase decisive, 1.3 capace și 0.9 intercepții pentru 14.8 la eficiență în 25.8 minute pe partidă. Canadianul a încheiat participarea în Champions League cu 52% la aruncările de două puncte, 13% la trei puncte, respectiv 75% la linia de pedeapsă.

Pivotul lui CSM CSU Oradea a avut nouă meciuri, adică jumătate din totalul celor disputate, cu cel puțin 10 puncte și 10 la eficiență. El a depășit avut peste 10 la eficiență în 11 din ultimele 12 partide disputate în competiție.

Ierarhia generală a eficienței în faza grupelor din Champions League:

Denison

Foto: www.BasketballCL.com

Comentarii

comments

Attachment

Denison