Șerban Sere, președinte CSM Oradea, vorbește despre finala LEN EuroCup

Șerban Sere, președinte CSM Oradea, vorbește despre finala LEN EuroCup
  • in

Șerban Sere, președintele CSM Oradea, a pefațat finala LEN EuroCup la polo, pe care CSM Digi Oradea o dispută în compania lui Ferencvaros Budapesta.

Conducătorul clubului roș-albastru a sublinit importanța momentului în cadrul conferinței de presă organizate luni (20.03), la Primăria Municipiului Oradea:

“Ne așteaptă o săptămână deosebit de importantă pentru sportul orădean în general și pentru polo în special. Suntem prezenți în finala LEN EuroCup, care ne face să ne simțim mândri. Este o performanță extraodinară să avem echipa de polo în această fază a ompetiției. Echipa vine după o frumosă aventură continentală pe care ne dorim cu toții să o încununeze cu un prim trofeu continental.”

Întrebat dacă va premia echipa de polo în eventualitatea unui succes, oficialul CSM-ului a precizat:

“Bine-nțeles că există o primă. Ne-am gândit, am discutat și vom premia sportivii în cazul unui succes. Noi am premiat echipa de polo și pentru calificarea în finală, astfel încât este firesc să oferim o recompensă sportivilor care aduc glorie clubului nostru și în eventualitatea în care echipa va câștiga trofeul.”

În ceea ce privește organizarea meciului, Șerban Sere a precizat:

“Luni (20.03) mai erau câteva zeci de bilete disponibile. Practic vom juca cu tribunele arhipline. De altfel, fac precizarea că vor fi intalate două tribune suplimentare. Acestea vor fi aplasate în spațiul de pe lățimea bazinului, în spatele celor două porți. Astfel, vom putea suplimenta numărul de locuri. Interesul este foarte mare, nu doar din Oradea, ci și din alte localități.

Am rezervat aproximativ 75 locuri pentru suporterii echipei maghiare. Este vorba despre un protocol cu Ferencvaros, astfel încât să avem și noi un număr de susținători la meciul retur, chiar dacă capacitatea tribunelor echipei maghiare este mai mică decât cea a bazinului nostru. Interes masiv există și din prtea presei maghiare, care va avea peste zece reprezentanți pentru a relata despre meciul de la Oradea.”

Meciul dintre CSM Digi Oradea și Ferencvaros Budapesta se va desfășura miercuri (22.03) cu începere de la ora 19:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu. Intrarea se va face pe bază de bilet, cu începere de la ora 18:00. Bilete, la prețul de 10 lei, s-au comercializat la sediul clubului începând de joi (16.03). Partida va fi transmisă în direct la DigiSport.

Comentarii

comments