Strategie ticketing CSM CSU Oradea pentru sezonul 2016/17

Strategie ticketing CSM CSU Oradea pentru sezonul 2016/17

CSM Oradea anunță strategia de ticketing pentru meciurile echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea în sezonul competițional 2016/17. Aceasta cuprinde două ramuri principale – abonamente și bilete.

Abonamente

Abonamentele pentru sezonul competițional 2016/17 vor acoperi meciurile găzduite și organizate de CSM CSU Oradea în SuperCupa României, Liga Națională de baschet masculin și în Basketball Champions League. Acestea se vor vinde la sediul clubului, amplasat în Oradea, pe strada Primăriei, nr. 3, la etaj.

Costuri abonamente

Abonații vechi – 180 lei (cu începere din data de 18 august 2016)
Abonații noi – 230 lei (cu începere din 29 august 2016)
Abonament copil sub 14 ani – 100 lei

Acte necesare

Pentru adulți și copii cu vârsta peste 14 ani
– carte de identitate pentru cetățenii români; pașaport pentru cetățenii străini (original sau copie)
– abonamentul vechi (card-ul de abonat) din sezonul 2015/16 (pentru vechii abonați)

Pentru copii sub 14 ani (se eliberează părintelui/tutorelui/aparținătorului care e adult)
– certificatul de naștere (original sau copie)

Abonații vechi vor avea prioritate la achiziționarea abonamentelor pentru sezonul competițional 2016/17 cu aceleași locuri ca și în sezonul trecut, în perioada 18-26 august 2016. Începând cu data de 29 august anul curent locurile din sezonul precedent nu vor mai fi rezervate (se scot la vânzare generală), dar cei care au avut abonament în sezonul 2015/16 vor plăti 180 lei (în baza prezentării cardului de abonat din sezonul trecut), însă vor trebui să-și aleagă din nou locul.

Noii abonați sunt așteptați la sediul clubului începând cu data de 29 august 2016.

Notă
Abonamente pot fi achiziționate și după începerea oficială a sezonului competițional 2016/17 (după primul meci oficial) cu precizarea că prețul acestora nu se va modifica (180 lei pentru abonați vechi, 230 lei pentru abonați noi, 100 lei pentru copiii sub 14 ani).

Procedură achiziție abonament

Unde trebuie sa merg?
Dosarul complet se depune la secretariatul clubului, situat în Oradea, Strada Primăriei, nr. 3, la etaj.

Orar (program de lucru)
Luni, Miercuri și Joi: între orele 10.00 – 15.00
Marți: între orele 15.00 – 19.00
Vineri: între orele 9.00 – 13.00

Procedură
Doritorul își alege locul de pe harta (planul) sălii și efectueaza plata. În decurs de 1-2 minute, se tipărește cardul de abonat ce va conține numele posesorului, sectorul, rândul și locul selectate, respectiv codul de bare și date de identificare a cardului.

ATENȚIE
Abonamentul nu este valabil pentru memorialul Antonio Alexe, turneul final de Cupa României, dacă se va ajunge la situația ca acest eveniment să fie organizat de CSM Oradea.

Notă
Clubul recomandă doritorilor să achiziționeze abonamente în sectoarele de tribună B și E (amplasate central, în spatele mesei oficiale).

Bilete

Începând de la primul meci oficial din sezonul competițional 2016/17, CSM Oradea va demara un parteneriat cu eventbook.ro. Acesta cuprinde comercializarea biletelor online. Cu 7-10 zile înaintea fiecărui meci oficial (după stabilirea datei și orei de începere a respectivului eveniment), biletele se vor scoate în vânzare pe site-ul www.eventbook.ro, în secțiunea dedicată echipei de baschet CSM Oradea.

În paralel, urmărind aceeași procedură, cei care nu au posibilitatea să-și achiziționeze bilet online, pot să o facă la sediul CSM Oradea, din strada Primăriei, nr. 3, la etaj, după același program (luni-joi între orele 10-15, vineri între orele 9-13).

Biletele se vor vinde cu loc, cumpărătorul având opțiunea să-și aleagă locul urmărind planul interactiv al sălii (ordinea selectării sector -> rând -> loc). Ei vor alege sectorul, rândul și locul pe care doresc să și-l rezerve. Acțiune pe care o vor face la fiecare meci în parte la care doresc să participe pe parcursul sezonului competițional 2016/17.

Biletele rămase nevândute se vor scoate la vânzare în ziua meciului, la Arena Antonio Alexe, cu 90 minute înaintea primului angajament. Aceste bilete se vor vinde cu loc, dar cumpărătorul nu va mai avea posiblitatea să-și selecteze locul în sală.

Tarife practicate la bilete pentru sezonul 2016/17

– meciurile din sezonul regulat (ambele faze) al Ligii Naționale: 10 lei.
– clubul își rezervă dreptul de a modifica prețul biletului la meciurile din FIBA Basketball Champions League și din playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17.

Notă
În sezonul competițional 2016/17, pentru a avea un control asupra sistemului de vânzare cu loc rezervat, nu se va acorda intrare liberă niciunei categorii de vârstă.

PlanSala

Descarcă Plan Arena Antonio Alexe Oradea 2016/17

Informații de bază

Abonamente
– Abonații vechi – 180 lei (vânzarea începe în 18 august 2016)
– Abonații noi – 230 lei (vânzarea începe în 29 august 2016)
– Copii sub 14 ani – 100 lei (vânzarea începe la 18 august pentru cei vechi, respectiv la 29 august pentru cei noi)

Bilete (prin eventbook.ro, la sediul clubului – cu opțiunea cumpărătorului de selectare a locului, respectiv la sală în ziua meciului – locul de pe bilet trebuie respectat, dar cumpărătorul nu mai are opțiunea de a-l alege)
– 10 lei în sezonul regulat al Ligii Naționale
– clubul își rezervă dreptul de a modifica prețul biletului la meciurile din Basketball Champions League și/sau playoff-ul Ligii Naționale)

ATENȚIE
Vânzarea abonamentelor nu va începe mai devreme decât  datele anunțate pentru niciuna dintre categorii.

Informații suplimentare
Tel/Fax: +40 259 455 811
E-mail: csmoradeabaschet@gmail.com

Comentarii

comments

Attachment