SuperCupa României 2016 se dispută joi (15.09), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe

SuperCupa României 2016 se dispută joi (15.09), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe

SuperCupa României la baschet masculin – ediția 2016 se va desfășura joi (15.09), cu începere de la ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. CSM CSU Oradea se duelează cu U-Banca Transilvania Cluj-Napoca pentru primul trofeu al noului sezon competițional.

Partida va fi transmisă în direct la DigiSport.

Abonamentele sunt valabile pentru acest eveniment!

Accesul în sală la acest eveniment se va face pe bază de bilet. Prețul acestuia este de 10 lei și se va putea achiziționa de pe site-ul eventbook.ro. Doritorii sunt rugați să acceseze platforma disponibilă pe site-ul amintit, urmând să-și aleagă sectorul, rândul și locul.

Bilete se pot achiziționa și de la sediul CSM Oradea, amplasat pe strada Primăriei, nr. 3, la etaj. Vom reveni cu programul de vânzare al biletelor.

De asemenea, bilete se vor pune în vânzare și în ziua meciului, la Arena Antonio Alexe, cu 90 minute înaintea începerii partidei. Aceste bilete se vor vinde cu loc (care trebuie respectat), dar cumpărătorul nu va mai avea posiblitatea să-și selecteze locul în sală, pentru a limita aglomerația de la intrare.

ATENȚIE!
Vom anunța prin intermediul site-ului oficial, paginii de facebook și contului de Twitter momentul în care se biletele pentru acest meci se pun în vânzare. La ora publicării acestui text vânzarea biletelor nu a început.

Comentarii

comments