SuperCupa României are loc pe 15 septembrie 2016, la Oradea

SuperCupa României are loc pe 15 septembrie 2016, la Oradea

Sezonul competițional 2016/17 va demara pe data de 15 septembrie anul curent. CSM CSU Oradea va evolua în fața propriilor susținători, în Arena Antonio Alexe, primind vizita echipei U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

Partida contează pentru SuperCupa României la baschet masculin. Așadar, încă din primul meci al noului sezon competițional, în fața propriilor susținători, CSM-ul va juca pentru un trofeu.

Campioana în exercițiu a țării, CSM CSU Oradea, se duelează cu deținătoarea Cupei României, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. De notat că cele două echipe au disputat finala cupei și s-au duelat în semifinalele campionatului recent încheiate.

Așadar, în decurs de doar cinci luni, Arena Antonio Alexe găzduiește al 3-lea eveniment în care se decernează un trofeu în baschetul masculin românesc. Pe 11 aprilie, sala orădeană a găzduit finala Cupei României. În 2 iunie anul curent s-a decernat trofeul acordat câștigătoarea Ligii Naționale. În 15 septembrie se va decerna SuperCupa României.

Vom reveni cu detalii în ceea ce privește organizarea evenimentului, ora de începere, modalitatea de achiziționare a biletelor pentru această confruntare și alte informații utile.

Comentarii

comments