Superliga Națională de polo demarează la sfârșitul primei săptămâni din octombrie

Superliga Națională de polo demarează la sfârșitul primei săptămâni din octombrie
  • in

Superliga Națională de polo – ediția 2017/18 demarează pe data de 6 octombrie anul curent. Cele opt echipe angrenate în competiție de top a sportului cu mingea pe apă susțin primele jocuri în noua ediție de campionat.

CSM Digi Oradea susține primele jocuri oficiale în competiția internă la distanță de o săptămână de la participarea în preliminariile LEN Champions League. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu primește vizita echipei Corona Sportul Studențesc.

Programul dublei este următorul:

Meciul 1 – Vineri (06.10), ora 20:00
Meciul 2 – Sâmbătă (07.10), ora 19:00

Partidele se dispută la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Intrarea este liberă.

Celelalte jocuri ale primei runde:

Rapid București vs Crișul Oradea
Steaua București vs Amefa Arad
Dinamo București vs Poli Cluj-Napoca

Întreaga etapă se desfășoară între 6 și 8 octombrie 2017.

Sistemul competițional cuprinde două faze: sezonul regulat și playoff-ul. În prima fază se joacă pe sistemul fiecare cu fiecare în etape duble, tur și retur. Rezultă un număr de 28 meciuri pentru fiecare protagonistă în parte.

Primele patru clasate la încheierea sezonului regulat se califică în playoff. Semifinalele și finala se dispută pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri, avantajul terenului propriu fiind asigurat de poziționarea în clasament la încheierea sezonului regulat. Se va juca și pentru locurile 5-8.

Comentarii

comments