Surpriză pentru orădeni: Harlem Globetrotters vine la Arena Antonio Alexe

Surpriză pentru orădeni: Harlem Globetrotters vine la Arena Antonio Alexe

Celebra trupă Harlem Globetrotters va oferi, în premieră, publicului iubitor de baschet din Oradea un spectacol la Arena Antonio Alexe. La scurt timp după ce baschetul orădean a obținut cel mai bun rezultat din istoria sa, primul titlu național al României, o legendă a disciplinei vine în orașul nostru pentru un spectacol nemaiîntâlnit. Evenimentul se va desfășura pe data de 31 mai 2017 (miercuri), cu începere de la ora 19:00.

Fondată în anul 1926, în Chicago, cu denumirea inițială de Savoy Big Five, trupa amintită a oferit peste 26.000 spectacole în 122 țări de pe întreaga planetă. Mutarea în cartierul Harlem din New York City s-a consemnat în anul 1929. Spectacolele acestei trupe îmbină atelticismul, spectacolul de teatru, comedia, respectiv îndemânarea și calitatea baschetbalistică.

Cele mai sonore nume care au evoluat pentru Harlem Globetrotters sunt Wilt Chamberlain, Marques Haynes, Goose Tatum, Red Klotz și mulți alții. O serie de celebrități au fost membri onorofici ai Harlem Globetrotters. Între aceștia pot fi enumerați Papa Ioan Paul II, Kareem Abdul-Jabbar, Jackie Joyner-Kersee, Nelson Mandela. Legendarul Magic Johnson a semnat în anul 2003 un contract pe viață în valoare de un dolar cu Harlem Globetrotters.

CSM Oradea se bucură de prezența unuia dintre cei mai de seamă ambasadori ai sportului cu mingea la coș la scară globală. Cu această ocazie, conducerea clubului, împreună cu promotorii și organizatorii turneului întreprins de Harlem Globetotters în România, va oferi un număr de bilete la preț promoțional pentru suporterii CSM Oradea care și-au manifestat și demonstrat atașamentul față de culorile.

Vom reveni cu amănunte referitor la prețul biletelor și modalitatea de achiziționare a acestora în cursul săptămânii următoare (prima săptămână a lunii mai).

Comentarii

comments

Attachment

Harlem