Titus Nicoară egalează recordul stagional de recuperări ofensive

Titus Nicoară egalează recordul stagional de recuperări ofensive

Titus Nicoară a egalat recordul stagional absolut de recuperări ofensive într-un meci. Jucătorul orădean a reușit această performanță în victoria CSM-ului asupra Stelei CSM EximBank București, scor 81-74.

În 25 minute de joc, Nicoară a contabilizat 6 recuperări ofensive. Interesant este că Titus a obținut toate recuperările sale din acest meci sub coșul advers. El a egalat cea mai bună performanță stagională, deținută în prezent de mai mulți jucători din LNBM. Aceștia sunt Tony Gugino, Aleksandar Mladenovic, Ousmane Barro, Danilo Tasic, Milan Milovanovic și Chris Cooper.

Nicoară a adăugat 12 puncte, o pasă decisivă și o intercepție, pentru 12 la eficiență și 16 la +/- în acest meci. El a pierdut o posesie, a comis trei greșeli personale și a obținut două faulturi.

Cu o medie de 3.0 recuperări ofensive pe partidă, Titus Nicoară se situează pe primul loc în ierarhia generală a Ligii Naționale la recuperări pe meci. El a bifat 24 recuperări sub coșul advers în cele opt partide disputate până la această oră în LNBM. El a avut cel puțin o recuperare ofensivă în șapte din cele opt partide disputate până la această oră.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

Nicoara