Titus Nicoară la primul double-double în finala campionatului

Titus Nicoară a realizat un double-double în Meciul 3 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2013/14. Performanța sa a fost consemnată într-o partidă pe care CSM Oradea a pierdut-o, scor 80-88, în fața lui CSU Asesoft Ploiești.

Titularizat pe poziția 4, Nicoară a petrecut 30 minute pe parchet, perioadă în care a totalizat 5/6 la aruncările de două puncte, 0/3 la trei puncte și 2/3 la linia de pedeapsă. Astfel, Titus a terminat partida cu 12 puncte marcate, la care a adăugat 10 recuperări (două ofensive), pierzând posesia mingii de două ori. Orădeanul a terminat cu un indice de 15 la eficiență.

De notat că în cadrul acestui meci Titus a bifat primele recuperări ofensive în finala LNBM. Totodată este primul double-double pentru Nicoară în finala campionatului. El a reușit al 2-lea double-double în playoff, respectiv pe cel de-al 10-lea în actuala ediție de campionat.

Aflat la primul sezon de la întoarcerea la CSM Oradea, Titus are medii statistice de 12.8 puncte, 7.6 recuperări, 1.2 pase decisive și 16.5 la eficiență, cu 5.4 la capitolul +/- în 35 partide disputate.

Comentarii

comments

Leave a Comment